Ajankohtaista

Etusivu » Ajankohtaista

Virtuaalitodellisuudessa tavataan! - Virtuaaliesittely on osa Arkkitehtipalvelun tuoteperhettä


15.02.2019

Arkkitehtipalvelussa virtuaalitodellisuutta hyödynnetään sekä suunnittelun työkaluna, että valmiita tiloja esiteltäessä. Virtuaalitodellisuus on 3D-mallinnusohjelmien ja pelimoottorien avulla luotu keinotodellisuus, jossa on mahdollista liikkua ja tarkastella kohdetta ja tilaa vapaasti eri kulmista kolmiulotteisessa maailmassa. VR-todellisuus auttaa parhaimmillaan hahmottamaan tilat lähes realistisina. VR-todellisuutta katsotaan virtuaalilasien avulla.

 

Virtuaalitodellisuus arkkitehtisuunnittelun välineenä 

 

Arkkitehtipalvelun virtuaalituotetta kehitetään jatkuvasti. Virtuaaliseen esittelyyn lisätään ominaisuuksia, jotka lisäävät sekä suunnittelijoiden, että käyttäjien mahdollisuuksia hyödyntää malleja mahdollisimman monipuolisesti.

 

Virtuaaliteknologialla voidaan luoda realistisia tiloja jo suunnitteluvaiheessa. Tämä tarjoaa sekä tilaajalle, että suunnittelijalle täysin uudenlaisen mahdollisuuden päästä hahmottamaan suunnittelukohde kolmiulotteisena.  Vaihtoehtojen tarkastelu ja kommunikointi tehostuvat kun tilojen hahmottaminen on helpompaa.

 

Virtuaaliesittely on osa Arkkitehtipalvelun tuoteperhettä

Viimeistelty virtuaalinen esittely voidaan tehdä kohteesta jo siinä vaiheessa, kun rakennus on vasta paperilla. Asiakas saa käyttöönsä sovelluksen, jota pääsee hyödyntämään vapaasti omassa markkinoinnissaan. Virtuaaliesittelyn voi tehdä mistä tahansa ArchiCad-mallinnetusta tilasta, aina asunnoista, julkisista kohteista kuten kouluista tai päiväkodeista suuriin liike – ja toimitiloihin.

 

VR-laseilla tilaan tutustuminen mahdollistaa vapaan liikkumisen tilassa. Mallinnettu kohde voidaan viimeistellä niin, että tilan pintamateriaalit, kalusteet ja maisemat vastaavat mahdollisimman realistista lopputulosta. Virtuaaliesittelyn teknisestä toteutuksesta vastaavat Arkkitehtipalvelun ammattilaiset ja virtuaalimallien viimeistellyt sisustukset ja somistukset ovat aina Arkkitehtipalvelun sisustussuunnittelijoiden käsialaa.   

 

 

"Asiakas saa käyttöönsä sovelluksen, jota pääsee hyödyntämään vapaasti omassa markkinoinnissaan." 

 

Virtuaaliesittelyn monet mahdollisuudet

Asuntojen markkinoinnista VR-todellisuuden avulla on saatu hyviä kokemuksia. VR-todellisuuden avulla saadaan luotua vahva ja visuaalinen kokemus vasta suunnittelupöydällä olevasta kohteesta. Tilan kalustusta ja pintamateriaaleja voi vaihtaa suoraan virtuaalitodellisuudessa, joka helpottaa oleellisesti vaihtoehtojen tarkastelua.

 

 Elämyksellisyyttä lisäävät kaiken aikaa kehittyvät VR-todellisuuteen lisättävät ominaisuudet. Tilaan voidaan lisätä realistinen äänimaailma ja valaistusolosuhteet. Ympäristön kuvaaminen dronen avulla mahdollistaa myös realistiset ikkuna – ja parvekenäkymät.   

 

 

"Virtuaalimallien viimeistellyt sisustukset ja somistukset ovat aina Arkkitehtipalvelun sisustussuunnittelijoiden käsialaa."   

360- sovellus

360- esittely on kevennetty versio VR-asuntoesittelystä, jossa kohteeseen päästään tutustumaan lukittujen katselupisteiden kautta. 360-esittely toimii nettiselaimella ja se on tähdätty nimenomaan netti- ja mobiilikäyttöön. Tämän sovelluksen pyörittäminen onnistuu ilman VR-laitteistoa ja on mahdollista upottaa esimerkiksi asiakkaan omille verkkosivuille.

 

Tutustu 360 sovellukseen täältä

 

Haluatko kuulla lisää VR-tuotteestamme? Ota yhteyttä juha.pakarinen@arkkitehtipalvelu.fi kerromme mielellämme, miten tuote soveltuisi teidän tarpeisiinne!  

 


Takaisin

MEIDÄT TAVOITAT

etunimi.sukunimi(at)arkkitehtipalvelu.fi

 

Jyväskylä

 

Keskussairaalantie 2

40600 JYVÄSKYLÄ

 

Puhelin: +358 (0)44 755 5500

Y-tunnus: 2254286-3

Toimisto avoinna: arkisin klo 8-17

(asiakaspaikoitus piha-alueella)

 

Yhteystiedot ›

Lahti

 

Askonkatu 2

15100 Lahti

 

Puhelin: +358 (0)44 755 5509

Toimisto avoinna: arkisin klo 7-16

 

Yhteystiedot ›

Kuopio

 

Puutarhakatu 9

70300 Kuopio

 

Puhelin: +358 (0)44 755 5508

Toimisto avoinna: arkisin klo 8-16

 

Yhteystiedot ›

Helsinki

 

Malminkatu 16

00100 Helsinki

 

Puhelin: +358 (0)44 755 5507

Toimisto avoinna: arkisin klo 8-16

 

Yhteystiedot ›

 

Tampere

 

Kelloportinkatu 1 E

33100 Tampere

 

Puhelin: +358 (0)44 755 5513

Toimisto avoinna: arkisin klo 8-16

 

Yhteystiedot ›

Oulu

 

Kiilakiventie 1 (5. krs)

90250 OULU

 

Puhelin: +358 (0)44 755 0891

Toimisto avoinna: arkisin 8 – 16

 

Yhteystiedot ›

Tietosuojaseloste › 

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä