Ajankohtaista

Etusivu » Ajankohtaista

Virtuaalitilat-palvelu on Arkkitehtipalvelun tuoteperheen tuorein tulokas


07.05.2020

Arkkitehtipalvelulla on jo pitkään hyödynnetty virtuaalitodellisuutta monipuolisesti suunnittelun sekä havainnollistamisen työkaluna. Koska tekniikka ja ympäröivä maailma kehittyy huimaa vauhtia, myös me Arkkitehtipalvelulla kehitämme jatkuvasti palveluitamme tarjotaksemme ajankohtaisimmat sekä toimivimmat ratkaisut asiakkaillemme. Kehitystyön myötä on syntynyt Virtuaalitilat -palvelu, joka tuo alan uusimmat ominaisuudet käyttöösi.

 

Arkkitehtipalvelun Virtuaalitilat -palvelu tarjoaa entistä interaktiivisemman kokemuksen käyttäjälle. Virtuaalitiloihin kehitetään lisäominaisuuksia kaiken aikaa. Palvelu mahdollistaa mm.  huonekalujen vaihtamisen ja siirtämisen tilassa, pintamateriaalien vaihdon ja jopa huonekalujen toiminnallisuuksien testaamisen, jolloin asiakas saa räätälöityä kohteestaan juuri haluamansa. - Esimerkiksi toimistotiloissa sisustusratkaisujen toimivuus voidaan havainnoida melko pitkälle liikkuvine pöytätasoineen sekä kaappeineen, kertoo virtuaalimallinnuksen asiantuntija Jari Saarinen.

 

Virtuaalitilat -palvelu auttaa käyttäjää hahmottamaan mittasuhteita todella yksityiskohtaisesti, jolloin tarvittavat muutostarpeet huomataan jo suunnitteluvaiheessa ja näin haastavimmatkin toiveet voidaan toteuttaa. Käytännössä käyttäjä voi aidosti tarkastella, kuinka kaappien avautuminen vaikuttaa kulkureittiin tai kuinka luonnonvalo heijastuu toimistoon, jolloin voidaan ennakoida valaistuksen tarpeet ja sen toimivuus jo ennen tilan olemassaoloa. Myös akustiikkaa voidaan Virtuaalitilat -palvelulla ennakoida. - Virtuaalitilat -palvelussa pääset kokemaan dynaamisen äänimaailman, jossa äänet kimpoavat ja läpäisevät realistisesti seiniä, voit myös kokeilla esimerkiksi mikä vaikutus suljetulla ovella on muualta tilasta kuuluviin ääniin,  kertoo Arkkitehtipalvelun ohjelmistokehittäjä Joni Häkkinen.

 

Virtuaalitilat -palvelussa pääset kokemaan dynaamisen äänimaailman, jossa äänet kimpoavat ja läpäisevät realistisesti seiniä, voit myös kokeilla esimerkiksi mikä vaikutus suljetulla ovella on muualta tilasta kuuluviin ääniin.

 

- Arkkitehtipalvelun ohjelmistokehittäjä Joni Häkkinen  

 

 

 

 

Palvelun monet mahdollisuudet

 

Virtuaalitilat – palvelu voidaan räätälöidä aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Helppokäyttöistä ja monipuolista palvelua on ketterä käyttää myös web – pohjaisena ja mobiililaitteilla. Virtuaalitilat on mahdollista suunnitella myös lisättynä todellisuutena, jolloin kohde voidaan visualisoida halutulle paikalle esimerkiksi suoraan tontille.

 

Käyttäessäsi Arkkitehtipalvelun virtuaalitilat -palvelua saat tueksesi Arkkitehtipalvelun virtuaalimallinnuksen ammattilaiset. Palvelun avulla voimme luoda käytettävyydeltään sekä kokonaislaadultaan aidoimman tilakokemuksen, oli kyseessä sitten jo olemassa oleva muutoskohde tai vasta paperille hahmoteltu kokonaisuus. Arkkitehtipalvelun asiakkaana mahdollisuutenasi on myös hyödyntää laajaa moniammatillista osaamistamme. Halutessasi arkkitehtipalvelu tarjoaa siis koko paketin, ideasta valmiiseen virtuaalitilaan!

 

 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin tehdään yhdessä toiveistasi totta!

 

 

Jari Saarinen  

jari.saarinen@arkkitehtipalvelu.fi 

+358 (0)40 165 3040 

 

Lisätietoa Virtuaalitilat -palvelusta löydät täältä.

 


Takaisin

MEIDÄT TAVOITAT

etunimi.sukunimi(at)arkkitehtipalvelu.fi

 

Jyväskylä

 

Keskussairaalantie 2

40600 JYVÄSKYLÄ

 

Puhelin: +358 (0)44 755 5500

Y-tunnus: 2254286-3

Toimisto avoinna: arkisin klo 8-17

(asiakaspaikoitus piha-alueella)

 

Yhteystiedot ›

Lahti

 

Askonkatu 2

15100 Lahti

 

Puhelin: +358 (0)44 755 5509

Toimisto avoinna: arkisin klo 7-16

 

Yhteystiedot ›

Kuopio

 

Puutarhakatu 9

70300 Kuopio

 

Puhelin: +358 (0)44 755 5508

Toimisto avoinna: arkisin klo 8-16

 

Yhteystiedot ›

Helsinki

 

Malminkatu 16

00100 Helsinki

 

Puhelin: +358 (0)44 755 5507

Toimisto avoinna: arkisin klo 8-16

 

Yhteystiedot ›

 

Tampere

 

Kelloportinkatu 1 E

33100 Tampere

 

Puhelin: +358 (0)44 755 5513

Toimisto avoinna: arkisin klo 8-16

 

Yhteystiedot ›

Oulu

 

Kiilakiventie 1 (5. krs)

90250 OULU

 

Puhelin: +358 (0)44 755 0891

Toimisto avoinna: arkisin 8 – 16

 

Yhteystiedot ›

Tietosuojaseloste › 

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä