Ajankohtaista

Etusivu » Ajankohtaista

Jyväskyläläinen Arkkitehtipalvelu jatkaa kasvuaan ostamalla Arkkitehtitoimisto Jukka Turtiaisen


29.08.2019

Asiakkaiden kasvavat tarpeet vaativat leveämpiä hartioita

 

Jyväskyläläinen Arkkitehtipalvelu Oy ostaa helsinkiläisen Arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä yhtiön henkilöstömäärä nousee lähes sataan ja liikevaihto noin 10 milj. euroon. Jyväskylän lisäksi myös Kuopiossa, Lahdessa, Tampereella ja Helsingissä toimiva Arkkitehtipalvelu kuuluu alan voimakkaimpiin kasvajiin. Kauppa vahvistaa yhtiön jalansijaa etenkin pääkaupunkiseudulla, jossa sen liiketoiminta kasvaa yli 50 %. Kasvun mahdollistajana yhtiö pitää hyvinvoivaa henkilöstöä ja monipuolista, asiakkaan laajenevia tarpeita palvelevaa osaamista.

 

– Kasvu on meille tärkeää asiakkaidemme tarpeiden vuoksi, ei itsetarkoitus. Yritysten arvopohjien pitää kohdata, jotta kauppa voi toteutua. Arkkitehtitoimisto Jukka Turtiaisen kohdalla juuri tämä oli ratkaiseva asia. Myös osaamisemme ja asiakkuutemme täydentävät hyvin toisiaan, Arkkitehtipalvelun toimitusjohtaja Juha Pakarinen sanoo.

 

Arkkitehtipalvelu haluaa olla edelläkävijä arkkitehtitoimistojen joukossa. Johtamiseen, henkilöstön hyvinvointiin ja digitaalisten palvelujen kehittämiseen panostetaan siksi koko ajan. Yhtiö haluaa vahvistaa läsnäoloaan kasvukeskuksissa, siellä minne muuttoliike suuntautuu. Nykyisten toimintapaikkakuntien vahvistamisen lisäksi myös muut kasvukeskukset ovat kiinnostavia laajentumissuuntia.

  

Arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen Oy on hyvämaineinen, pitkän historian omaava toimisto ja vahva toimija pääkaupunkiseudulla. Arkkitehtipalvelun tavoin suunnittelutyön pääpaino on viime ajat ollut asuntorakentamisessa.  

 

– Koska tulevaisuuden suunnittelutoimiston lisääntyvät vastuut ja vaatimukset edellyttävät suurempaa toimijaa kuin n. 20 työntekijän arkkitehtitoimistomme, olimme yhtiökumppanini arkkitehti Ulla Saarisen kanssa jo jonkin aikaa kartoittaneet mahdollista yhteistyökumppania tai liiketoiminnan ostajaa. Neuvottelut tyrehtyivät kuitenkin yrityskulttuurien ja toimintatapojen liian suuriin eroihin. Arkkitehtipalvelun arvot ja suhtautuminen työhyvinvointiin ja asiakkaan palveluun tuntui heti ensimmäisestä kohtaamisesta alkaen samalta kuin meillä, Jukka Turtiainen sanoo. 

 

Kuvassa Arkkitehtipalvelun toimitusjohtaja Juha Pakarinen ja Jukka Turtiainen. 

 

Arkkitehtipalvelulla ajatellaan, että yrityksen menestys perustuu työhyvinvointiin. Hyvinvoivat ihmiset haluavat antaa parastaan.

– Me toivomme pitkäaikaisia, koko uran mittaisia työsuhteita, mikä edellyttää meiltä työtyytyväisyyden ylläpitämistä jatkuvasti kehittyen. Uskomme, että yhdessä Arkkitehtitoimisto Jukka Turtiaisen henkilöstön kanssa voimme vahvistua sellaisena kuin haluamme olla, Pakarinen summaa. 

 

Arkkitehtitoimistot muutoksessa

Arkkitehtipalvelun motiivi harteiden leventämiseen liittyy vahvasti alalla tapahtuneeseen muutokseen. Rakentamisessa hankkeiden koko kasvaa koko ajan. Varsinkin suuremmissa kaupungeissa rakennetaan yksittäisten talojen sijaan kokonaisia kortteleita tai korttelikokonaisuuksia. Tämän myötä vastuualueet ovat kasvaneet ja arkkitehtitoimistolta odotetaan aiempaa kokonaisvaltaisempaa palvelua. Arkkitehtitoimiston halutaan olevan pitkäaikainen, strateginen kumppani, jonka kanssa on helppoa ja sujuvaa toimia. 

  

– Tekninen kehitys ja lainsäädännön muutokset vaativat koko ajan enemmän huomiota. Lisäksi digitaaliset ratkaisut, tekoäly ja virtuaalitodellisuus ovat asioita, jotka avaavat uusia mahdollisuuksia. Pienelle toimijalle kaiken tämän kehittäminen ei ole mahdollista, joten näemme kasvun tärkeänä tulevaisuuden menestystekijänä, Pakarinen sanoo. 

 

 

 

Lisätiedot:


Arkkitehtipalvelu Oy

Juha Pakarinen, toimitusjohtaja
Puh: 040 722 2207
Sähköposti: juha.pakarinen@arkkitehtipalvelu.fi
www.arkkitehtipalvelu.fi

Arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen Oy
Jukka Turtiainen, arkkitehti SAFA
Puh: 040 054 6097
Sähköposti: jukka.turtiainen@arkturtiainen.fi
www.arkturtiainen.fi

 


Takaisin

MEIDÄT TAVOITAT

etunimi.sukunimi(at)arkkitehtipalvelu.fi

 

Jyväskylä

 

Keskussairaalantie 2

40600 JYVÄSKYLÄ

 

Puhelin: +358 (0)44 755 5500

Y-tunnus: 2254286-3

Toimisto avoinna: arkisin klo 8-17

(asiakaspaikoitus piha-alueella)

 

Yhteystiedot ›

Lahti

 

Askonkatu 2

15100 Lahti

 

Puhelin: +358 (0)44 755 5509

Toimisto avoinna: arkisin klo 7-16

 

Yhteystiedot ›

Kuopio

 

Puutarhakatu 9

70300 Kuopio

 

Puhelin: +358 (0)44 755 5508

Toimisto avoinna: arkisin klo 8-16

 

Yhteystiedot ›

Helsinki

 

Malminkatu 16

00100 Helsinki

 

Puhelin: +358 (0)44 755 5507

Toimisto avoinna: arkisin klo 8-16

 

Yhteystiedot ›

 

Tampere

 

Kelloportinkatu 1 E

33100 Tampere

 

Puhelin: +358 (0)44 755 5513

Toimisto avoinna: arkisin klo 8-16

 

Yhteystiedot ›

Oulu

 

Kiilakiventie 1 (5. krs)

90250 OULU

 

Puhelin: +358 (0)44 755 0891

Toimisto avoinna: arkisin 8 – 16

 

Yhteystiedot ›

Tietosuojaseloste › 

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä