Arkkitehtipalvelu hakee osaavia suunnittelijoita Jyväskylään.

Arkkitehtipalvelu Oy on vuodesta 2007 toiminut, tasaisesti kasvava ja vakavarainen suunnittelutoimisto. Vuonna 2016 yrityksen kasvu oli n. 30 % ja saman suuruinen kasvu on myös vuonna 2017. Arkkitehtipalvelu Oy:n toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Lahdessa. Arkkitehtipalvelu Oy tuottaa monipuolisia suunnittelupalveluita luotettavasti ja tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti ja on edelläkävijä 3D-tietomallipohjaisessa suunnittelussa. Asiakaslähtöisyys on pohjana innovatiiviselle suunnittelutyölle. Toimiston henkilökunnalla on pitkä suunnittelukokemus laajoista ja haastavista projekteista, ja yrityksessä pystytään ratkaisemaan vaativimmatkin suunnittelutehtävät.

Arkkitehtipalvelu Oy:llä arvostetaan työhyvinvointia. Sen myötä yrityksessä panostetaankin yrityksen ja henkilöstön laadukkaaseen ja järjestelmälliseen johtamiseen osana työhyvinvointia.
Tällä hetkellä yrityksen kokonaisvahvuus on 45 ja etsinnöissä on jälleen asiantuntijoita osaavaan joukkoon! Tiimiä halutaan vahvistaa korkean profiilin tekijöillä. Arkkitehtipalvelu Oy:llä on tavoitteena olla vakaa ja luotettava työpaikka.

Arkkitehtipalvelu Oy tarjoaa työntekijöilleen viihtyisät ja toimivat työskentelyolosuhteet ja laadukkaat työvälineet. Koneet ovat tuoreita ja järjestelmien ylläpidosta vastaa alan asiantuntijayritys. Palkan lisäksi tarjotaan mahdollisuus lounas- ja liikuntaetuihin, polkupyöräetuun ja tyhy-toimintaan. Arkkitehtipalvelu Oy järjestää opintomatkoja ja lisäkoulutusta tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan.

Jyväskylän toimistomme sijaitsee upealla paikalla keskellä vilkasta Jyväskylän Yliopistokampusta. Täysin remontoitu, Alvar Aallon suunnittelema, Ylioppilastalon yläkerta on suunniteltu palvelemaan arkkitehtitoimiston dynamiikkaa ja tarpeita.

Etsimme Jyväskylän toimipisteeseemme:

-KOKENUTTA SUUNNITTELIJAA

-RAKENNUSARKKITEHTIA

-ARKKITEHTIA

Työtehtäväsi sisältävät pääasiassa kohteiden suunnittelua ja mallinnusta 3D-tietomallin avulla, sekä työskentelyä osana suunnittelutiimiä. Olet myös yhteydessä rakennuttajiin ja viranomaisiin sekä hoidat rakennuslupamenettelyt. Ensisijaisesti suunnittelet asuinrakennuksia, aluehankkeita, hoivarakennuksia ja erityisasumisen kohteita, mutta myös julkisia rakennuksia, hybridirakennuksia ja toimitiloja. Lisäksi teet kiinteistöjen kehityshankkeita, korjaus- ja muutossuunnittelua sekä tarve- ja hankesuunnittelua.

Edellytämme:

  • kokemusta erilaisten hankkeiden suunnittelusta
  • asiakaslähtöistä asennetta suunnitteluun
  • erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja
  • hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • hyviä tiimityötaitoja
  • ammatillista kunnianhimoa
  • innokkuutta verkostoitumiseen
  • sujuvaa ArchiCad- osaamista

Etsimällämme suunnittelijalla/arkkitehdilla on oltava vankka alan ammattitaito. Henkilöltä löytyy myös palava halu kehittyä ja menestyä urallaan! Työssä menestyminen edellyttää määrätietoista työskentelytyyliä suunnittelukohteiden ja hankkeiden parissa yhdessä tiimin kanssa, hyödyntäen luovuutta ja innovatiivisuutta.

 

Jos olet etsimämme ammattitaitoinen tekijä, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: jukka.hiltunen@arkkitehtipalvelu.fi

Hakuaika päättyy 12.3.2017

Avoin haku on auki myös muihin toimipisteisiimme Helsingissä, Lahdessa ja Kuopiossa!