Arkkitehtipalvelu hakee viestintäkoordinaattoria

Arkkitehtipalvelu Oy on nuorekas ja innovatiivinen, laajan kokemuksen omaava n. 70 työntekijän asiantuntijayritys, jonka ydinosaamisalueita ovat mm. aluesuunnittelu, asuntosuunnittelu, julkinen rakentaminen, toimitilasuunnittelu, peruskorjaussuunnittelu ja hankesuunnittelu. Toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa, Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä ja Lahdessa.

Etsimme nyt Jyväskylään VIESTINTÄKOORDINAATTORIA kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.
Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu sisäisen viestinnän ja tiedotuksen tehtäviä eri yksiköiden välillä sekä sisällön tuottamista yrityksen nettisivuille, sosiaalisen median kanaviin ja lehtiin sekä erilaisten tapahtumien järjestämistä. Päävastuuna olevien viestinnällisten tehtävien lisäksi työ sisältää hallinnollisia tehtäviä, esimerkiksi tarjousten ja asiakirjojen valmistelua.

Etsimämme henkilö on aktiivinen, tarttuu rohkeasti toimeen sekä kykenee työskentelemään ja ideoimaan itsenäisesti. Yksiköiden välinen viestintä ja sisällöntuotanto edellyttävät tiimityötaitoja ja matkustusvalmiutta Suomessa.

Odotamme lisäksi:
– Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. AMK)
– Sujuvaa sisällön tuottamista
– Visuaalista silmää ja luovuutta
– Kuvan- ja tekstinkäsittelyn osaamista
Eduksi katsomme:
– Kiinnostuksen arkkitehtuuriin tai rakentamiseen
– Harrastuneisuuden sosiaalisessa mediassa tai esimerkiksi blogien parissa

 

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme lounas- ja liikuntaetuja, maksuttoman aamiaisen, polkupyöräedun sekä monipuolista työhyvinvointitoimintaa.

Panostamme suunnitelmallisesti yrityksen ja henkilöstön laadukkaaseen johtamiseen, koska meistä se on osa työhyvinvointia.

Jos koet olevasi etsimämme viestinnän monitoimipuuhaaja, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 4.2.2018 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa.

Hae viestintäkoordinaattorin paikkaa tästä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.