Haemme Tampereelle, Helsinkiin ja Jyväskylään vahvistusta henkilöstöömme, katso tarkemmat kuvaukset toimistokohtaisilta rekrysivuilta!

Arkkitehtipalvelu Oy on vuodesta 2007 toiminut, tasaisesti kasvava ja vakavarainen suunnittelutoimisto. Vuonna 2016 yrityksen kasvu oli n. 30 % ja saman suuruinen kasvu on myös vuonna 2017. Arkkitehtipalvelu Oy:n toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Lahdessa. Arkkitehtipalvelu Oy tuottaa monipuolisia suunnittelupalveluita luotettavasti ja tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti ja on edelläkävijä 3D-tietomallipohjaisessa suunnittelussa. Asiakaslähtöisyys on pohjana innovatiiviselle suunnittelutyölle. Toimiston henkilökunnalla on pitkä suunnittelukokemus laajoista ja haastavista projekteista, ja yrityksessä pystytään ratkaisemaan vaativimmatkin suunnittelutehtävät.

Arkkitehtipalvelu Oy:llä arvostetaan työhyvinvointia. Sen myötä yrityksessä panostetaankin yrityksen ja henkilöstön laadukkaaseen ja järjestelmälliseen johtamiseen osana työhyvinvointia. Tällä hetkellä yrityksen kokonaisvahvuus on 58 ja uusille huippuosaajille on jatkuvasti tarve! Tiimiä halutaan vahvistaa korkean profiilin tekijöillä. Arkkitehtipalvelu Oy:llä on tavoitteena olla vakaa ja luotettava työpaikka.

ilokivi2

Arkkitehtipalvelu Oy tarjoaa työntekijöilleen viihtyisät ja toimivat työskentelyolosuhteet ja laadukkaat työvälineet. Koneet ovat tuoreita ja järjestelmien ylläpidosta vastaa alan asiantuntijayritys. Palkan lisäksi tarjotaan mahdollisuus lounas- ja liikuntaetuihin, polkupyöräetuun ja tyhy-toimintaan. Arkkitehtipalvelu Oy järjestää opintomatkoja ja lisäkoulutusta tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan.

Etsimme jatkuvasti osaavia tekijöita kaikille toimipisteillemme Helsinkiin, Jyväskylään, Kuopioon ja Lahteen.
Tarkemmat hakukampanjat löytyvät rekryosion paikkakuntakohtaisilta sivuilta.